Over ons

Dirk en An heten jullie welkom in vakantiehuis **** “De Wildeman.

Een voormalige koestal en schuur werden verbouwd tot een ruime en comfortabele  4-sterren vakantiewoning voor 22 personen.

De Wildeman is gelegen in het landelijke Retie, in het hart van de Antwerpse Kempen en midden in de toeristische regio van Kasterlee en Mol-Postel.

Heb je zin in een actieve vakantie in de bosrijke omgeving? Of wil je gewoon genieten van de rust en het samenzijn?
De Wildeman is bijzonder geschikt als groepsverblijf voor een weekend of korte vakantie met familie, vrienden, collega’s,…

Het vakantiehuis beschikt over 8 kamers met eigen badkamer, een ruime leef- en ontspanningsruimte, groot terras met speelweide, ….

Jullie kunnen genieten van alle privacy, het verblijf wordt in zijn geheel verhuurd aan één groep. Wensen jullie een ontbijt of warme maaltijd, hebben jullie specifieke wensen, laat het ons weten.

Kom naar De Wildeman en geniet van het samenzijn.

Wat zeggen onze bezoekers

Jullie vakantiehuis is inderdaad af! Tot de afwasblokjes en de "hotel-stijl-badkamers" toe, echt supergoed uitgerust! Ook de ligging is zalig, groen waar je maar kunt kijken! De kinderen hebben zich op en top geamuseerd op de trampoline, het speeltuig en op het voetbalveld. Kortom, het was een heerlijk weekend!

fam Udeganck.

Al dikwijls gingen we met de ganse familie op weekend, maar nog nooit hadden we zo'n mooi verblijf. Alles erop en eraan, proficiat daarvoor! Het weer liet het echter afweten, mede daardoor boeken we alvast een volgend weekend.

fam Peeters.